Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Saga - The Chapters Live

Toen ik een eeuwigheid geleden (eind jaren '70) kennis maakte met Saga en al die nummers tegen kwam met “Chapter…” als subtitel en zag dat die allemaal in willekeurige volgorde op de betreffende LP’s voorkwamen, vroeg ik me af wat ik zou krijgen als ik die hoofdstukken in de juiste volgorde zou zetten. En na “Worlds Apart” uit 1981 dacht ik ze wel compleet te hebben en zette ze achter elkaar op een bandje. Dat viel tegen want ik luisterde niet naar teksten en dan blijft een vrij willekeurige verzameling nummers over en niet eens de mooiste. Bovendien kwamen er tussen 1999 en 2003 nog eens 8 hoofdstukken achteraan. Maar goed, toch was ik met het dubbele live album “The Chapters Live” uit 2005 erg blij en is dat inmiddels mijn favoriete Saga plaat met “Images (Chapter 1)” als favoriet nummer met die melancholieke melodielijnen.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion