Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Het leven is niet eerlijk

Het leven is niet eerlijk.
Ik zit hier in een B&B op de Veluwe en heb net lekker gegeten en ga morgen hier lekker de hort op terwijl vrienden van mij vandaag afscheid hebben genomen van vriend, broer en zwager Martien. Hij werd afelopen Zondag met spoed met de ambulance naar Tilburg gebracht en is daar overleden. Ik werd 5 jaar geleden ook met spoed met de ambulance naar Tilburg gebracht maar ik zit hier. Het is niet eerlijk.
Het zat al de hele week in mijn hoofd en het zit er nog en zal daar nog wel een tijdje blijven, zeker in de wetenschap dat het optreden van Bon Scotch morgen in de Comeet te Someren volledig in het teken van Martien zal staan. Het lijkt mij het moeilijkste optreden dat de band ooit heeft gedaan of ooit nog zal doen. Lijfelijk zal ik er niet bij zijn, in gedachten wél.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion