Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Verschuiving

De gebeurtenissen van een jaar of 5 geleden hebben nogal wat aangericht in mijn hersenen. Ook het genieten van muziek is veranderd. Maar het is er nog, of eigenlijk moet ik zeggen dat het er wéér is want in eerste instantie genoot ik er helemaal niet meer van. Ik kan me nog goed herinneren dat ik daar in Boekel met m’n iPod op m’n oren lag te luisteren en bijna elk nummer na een paar seconden vooruitspoelde omdat ik dáár geen zin in had. Ik maakte me ernstige zorgen. Maar gelukkig is dat plezier er weer, al heeft er wel een verschuiving plaats gevonden. Want mocht ik in het verleden nog wel graag naar ingewikkelde muziek luisteren, muziek als Gentle Giant of King Crimson trek ik niet meer. Daar staat dan weer tegenover dat ik veel meer dan voorheen houdt van goed gezongen liedjes die niet meer pretentie hebben dan het zijn van een goed liedje. Zo val ik tegenwoordig voor een artiest als Sam Cooke terwijl die mij voorheen nauwelijks boeide. Daarom hierbij zijn – volgens mij – mooiste nummer. En het gaat ook nog eens over verandering!Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion