Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Hoe muziek soms op z'n plek valt

Tweede helft 2013, Huize Padua Boekel, een willekeurige avond:
Het is ongeveer half 10 ’s avonds. Henriëtte is net naar huis en mij wacht weer een lange avond gevolgd door een lange nacht gevolgd door een lange dag, tot ze er weer is. Ik voel me rot en zie op tegen weer uren piekeren over “hoe zal het met mij verder gaan?” Ik zet een CD op. Een van de CD’s die men ergens in Juli willekeurig bij elkaar geraapt heeft en die ik dus vlak voor ik hals over kop naar het ziekenhuis gebracht werd nog heb gedraaid. Deze keer zet ik deze CD van Whitesnake op.

En soms valt een nummer precies op z’n plek (al gaat het dan heel ergens anders over)Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion