Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Gazpacho@De Pul Uden, 25 Mei 2018

Ja hoor, heb ik weer: dan denk ik "ik ga niet te vroeg want het voorprogramma hoef ik niet helemaal te zien"...ís er helemaal geen voorprogramma. Ja, ik weet het, ik had het kunnen weten want "An evening with..." Maar goed, het eerste half uur heb ik gemist en ik ben om kwart voor elf vertrokken dus het einde heb ik ook gemist. Maar die twee uurtjes vond ik ruim voldoende.
Gazpacho is een goeie band met meeslepende muziek, ja om op je oortjes af te spelen ja, want dan kun je ze stil zetten om later verder te gaan, want live overheerst voor mij toch de zeurderigheid en krijg ik vooral van die zang na een half uur jeuk. En dat ze erbij staan of ze zo meteen je belastingaangifte komen invullen helpt ook al niet. Maar goed, als er iémand niet moet zeiken over podiumuitstraling dan ben ík het wel.
Dan vond ik die andere Noorse band toch een stuk interessanter, die spatten ook niet bepaald van het podium af, maar daar zou ik het wél drie uur vol hebben gehouden, maar die vulden met moeite de kleine zaal voor de helft, al kreeg Gazpacho dan ook de grote zaal niet vol (ik schat 3 kwart, zٔónder balkon en foyer. Op het eerste gezicht lijkt dat heel wat maar meer dan 2 á 300 is dat ook niet).
Maar ik moet niet zeuren, want omdat ik van muziek hou waarvoor ik niet naar grote zalen en/of hallen en stadions hoef, maar die De Pul en De Bosuil nauwelijks vol krijgen, is het voor mij nog een beetje te doen en leuk om naar optredens te gaan, omdat ik dan af en toe op een trappetje kan gaan zitten of zo.
Toch vind ik het een beetje wrang dat zo’n band als Soup nog niet het kwart van het aantal belangstellenden trekt als Gazpacho terwijl ze een stuk interessanter zijn. Maar ach…het leven is nou eenmaal niet eerlijk!

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion