Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Bennie helder

Toen deze plaat vanmorgen voorbij kwam geshuffeld realiseerde ik me: (ik) bennie helder…dat kon ik  9 á 10 jaar geleden elke dag wel zeggen. Ongelooflijk hoe je focus helemaal gericht kan zijn op het gebruiken van alcohol en het op peil houden van je roes én van je drankvoorraad. Want er bestond geen grotere paniek dan dat het einde van je drankvoorraad in zicht kwam en er geen mogelijkheid meer was om deze aan te vullen en je drank nodig had (wat eigenlijk altijd het geval was). Gevolg was dus dat ik eigenlijk nooit echt helder was. Inmiddels sta ik al weer bijna 9 jaar droog en ben ik daarvan toch 4 jaar héél helder geweest. Inmiddels ben ik heel vaak niet echt helder maar dat heeft een heel andere oorzaak. Die oorzaak heeft misschien wel te maken met de oorzaak van destijds maar eerlijk gezegd wil ik dat niet weten.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion