Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
4 Mei

Eens in de zoveel jaar valt 4 Mei in het weekeinde en valt het samen met het Moulin Blues Festival in Ospel, zo ook vandaag. Een aantal jaren geleden was dat ook het geval en was ik erbij. Het festival wordt dan voor twee minuten stilgelegd. En ondanks dat ik niets heb met die twee minuten stilte was ik daar zeer van onder de indruk. In zo’n volle tent waar iedereen, inclusief de band op het podium, muisstil is: ik vond het héél indrukwekkend.
Misschien ben ik straks stil, misschien ook niet, maar ik respecteer diegenen die wel twee minuten stil willen zijn. Wat ik wel elk jaar doe is naar die reportage op de Waalsdorper vlakte kijken (als ik bij een TV in de buurt ben tenminste). Dan lopen de rillingen over mijn rug als ik denk aan wat daar allemaal gebeurd is. Zo heeft ieder z’n ding. Ik respecteer ‘ieder z’n ding’, behalve moedwillige verstoring van ‘het ding’ van anderen om begrip te vragen voor ‘je eigen ding’ (volgens mij werkt het ook nog averechts ook, maar daar gaat het nu niet om).


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion