Hemispheres
Het is toch niet te geloven!

Nou gaan we richting de 60 en heb ik twee jaar geleden mijn basgitaar aan de wilgen gehangen en gebeurt er ineens van alles waarbij ik denk: "hoe is het mogelijk?" 

Eerst dat er überhaupt iemand geïnteresseerd was om opnames van 33 jaar geleden op CD uit te brengen kon ik al bijna niet geloven. 

Vervolgens kregen we flyers om uit te delen. Vervolgens was de CD klaar en gingen we die ophalen in Tilburg. In eerste instantie wilde Marco (van Empel) de deur voor ons niet open doen omdat wij 'er uit zagen als Jehova's getuigen". Dat kan kloppen want ik had m'n pet op en een tasje omhangen, en ik kan me best voorstellen dat hij dacht dat die vol zat met wachttorens. Maar goed, we zijn binnen geweest, we zijn geïnterviewd  en hebben een lading CD's meegekregen. 

Vervolgens krijgen we een foto te zien met daarop een doos CD's bestemd voor Amerika. En of dat nog niet genoeg is kreeg ik gisteren een foto onder ogen met daarop een pakketje CD's bestemd voor Japan.

En nou worden we ook nog eens geïnterviewd op de lokale radio van Deurne in het programma "Time To Rock". Dat gaat plaats vinden om 21:00u op DMG. Zie ook deze link: http://www.dmgdeurne.nl/timetorock

En dan is het nóg niet voorbij maar daar zeg ik nog even niks over. 

Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: 

"Het is toch niet te geloven" 

En dát allemaal nu mijn basgitaar al twee jaar figuurlijk aan de wilgen hangt. Een foto maken met mijn basgitaar aan een wilg vond ik teveel moeite maar dit reken ik ook goed: 


 Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion