Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Cruciale albums

Op Facebook circuleren regelmatig van die acties om elke dag iets te posten rond een thema. Nu weer zoiets als "10 platen die cruciaal voor je zijn". Nou, aan zoiets wil ik ook wel meedoen alleen duurt zoiets mij te lang en heb ik een hekel aan het feit dat het dan precies 10 platen moeten zijn, dus hier heb je er een aantal in één keer, in willekeurige volgorde en alleen de hoezen, want als je aan de hand van de hoes niet weet welke plaat het is behoor je sowieso niet tot de doelgroep:


Nog een – wellicht overbodige – opmerking: "Cruciale" platen valt lang niet altijd samen met "Beste" platen, en zeker voor mij niet want ik doe helemaal niet aan "Beste" platen.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion