Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Rory Gallagher

Als ik live opnames van Rory Gallagher zie stel ik me altijd voor dat je in een zaal staat te wachten op 'een muzikant' maar geen idee hebt wie er gaat komen, en dat er dan een verlegen jongen met een gitaar het podium op komt en dat je in eerste instantie denkt dat het een roadie is en dat die vervolgens zelf begint te spelen en dat je dan denkt: "verrek! dat is die jongen van een paar straten verderop die in een bandje speelt", en dat die je vervolgens compleet van je sokken blaast.

Reacties

Tiny Dingen op 22-03-2018 23:32

Wat een geweldige artiest was dat.

Ben in de jaren 70 nog naar een optreden van hem geweest in het concert gebouw in Amsterdam. De beroemde nachtconcerten van toen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion