Hemispheres
Mijn zoektocht naar die ene plaat die alle andere overbodig maakt

Over mijn zoektocht naar die ene plaat die alle andere overbodig maakt heb ik het al eerder gehad. Maar wat heeft dat met dit boek van Gabriel Garcia Marquez te maken? 

De hoofdpersoon in dit boek ontmoet een meisje en wordt tot over z'n oren verliefd. Hij moet en zal haar krijgen, maar ze is al bezet. Hij besluit te wachten. Dat duurt lang, érg lang! In de tussentijd laat hij zich op het liefdespad niet onbetuigd. En na 50 jaar is het zover en wordt zijn geduld eindelijk beloond. 

De parallel met mijn zoektocht is duidelijk. Ik ben al zo'n 45 jaar op zoek naar die ene plaat maar heb die nog steeds niet gevonden. Maar in de tussentijd heb ik al heel veel moois ontdekt. 

Verschil is er ook want de hoofdpersoon uit het boek heeft na 50 jaar eindelijk succes terwijl ik eigenlijk verwacht en hoop die ene plaat nooit te vinden, daarvoor is mij die zoektocht te waardevol. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion