Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Kutzooi

 

4,5 jaar is het nu geleden dat ik wakker werd met slangetjes aan m'n lijf en vastgebonden handen. Daarna is niks meer hetzelfde geworden en dat gaat ook niet meer gebeuren. Ik worstel met wat ik 'mijn tweede leven' noem. Dat  gaat met wisselend succes. Vandaag ging het 'wat' minder. Ik raakte gestresst en reageerde dat af op anderen. Gelukkig niet fysiek, alleen verbaal, schelden en tieren en zo. Maar dat vind ik al erg genoeg. Ik ben daar dan wel voor in behandeling maar ik voel me er schuldig over. Dat schuldgevoel leidde net tot een kleine inzinking die ik nu van me af probeer te schrijven. Maar eigenlijk wil ik eigenlijk maar een ding zeggen:
Ja, ik weet ook wel dat je niet moet vergelijken maar wellicht is die kutzooi wel helemaal niks vergeleken bij de ellende die mensen in  mijn nabije omgeving momenteel meemaken.

Reacties

johnny op 22-02-2018 21:43

als het voor jou ff kutzooi is is t gewoon kutzooi....gewoon ff uitkutzooien nefjoew!respect!

johnny op 22-02-2018 21:43

als het voor jou ff kutzooi is is t gewoon kutzooi....gewoon ff uitkutzooien nefjoew!respect!

mari op 24-02-2018 09:23

ja. Wij zeggen vaak de hele dag door" Kutzooi" en dan gaat het eigenlijk helemaal nergens over. Dus jij hebt alle recht om eens een keer flink"Kutzooi" te roepen. Voel je daar vooral niet schuldig over.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion