Hemispheres
Gamalon - Aerial View

Iemand kwam n.a.v. wat andere communicatie op Facebook (waarover dat ging is niet zo belangrijk) met dit als tip. Hij schreef er iets bij in de trant van: "misschien maak ik mezelf compleet belachelijk en ken je het al".
Nou, daar kan ik twee dingen over zeggen - in willekeurige volgorde:
  • Nee ik had er nog helemaal nooit van gehoord.
  • En al zou ik het al kennen, ik vind het geven van tips over muziek per definitie nooit belachelijk.
Tja, hoe zal ik het noemen? Instrumentale jazzrock met een prog-randje. Ik ben vooral nogal gecharmeerd van het baswerk van Tom Reinhardt. En dan dat droge plukwerk zoals in "Beat The Heat" gecombineerd met de Chapman stick, gespeeld door de drummer (z'n broer Ted), die trouwens ook heel goed vooruit kan op allerlei soorten melodieus slagwerk.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion