Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Dat ging maar nét goed
Ik zit er nóg van te shaken. Ik werd vanmiddag namelijk bijna van m'n sokken gereden. Op een zebrapad nog wel. Ik was op weg naar de apotheek. Bij de apotheek werd ik aangesproken door een man: "Ik ben die chauffeur van daarnet. Ik had je écht niet gezien". Mijn antwoord: "Ja, maar ik jou wel". Dat is wat ik zei maar ik dacht iets heel anders. Een woord van drie letters namelijk dat als je het omdraait precies hetzelfde betekent. Het positieve is dat mijn reactiesnelheid blijkbaar nog voldoet. Maar dat is dan ook het enige positieve want het had ook heel anders kunnen lopen. Toen ik daarna naar huis wandelde werd het me even teveel. Ik realiseerde  me toen namelijk ineens: voor hetzelfde geld was ik weer in de lappenmand terecht gekomen en was ik nu terug bij af. Maar er zit blijkbaar niet alleen thuis een engeltje maar ook een op m'n schouder. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion