Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Boekel >> Asten

Nee hoor, ik ga me niet ineens interesseren voor sport en al helemaal niet voor zo'n Olympische Spelen met zo'n overdaad aan geneuzel erom heen ("Gerard, kijk dan gewoon niet!" Dat ga ik inderdaad proberen), tenzij het Dijkstra/Evenblij zijn. Maar die Olympische winterspelen maken wat bij mij los. 4 Jaar geleden namelijk tijdens de spelen in Sochi was ik bij Huize Padua en nét rond die tijd begon ik weer een beetje in een normaal ritme te komen Zo begon ik toen ook TV te kijken in de huiskamer en ik heb er toen veel van gezien. Vooral dat (tienden van)seconden spel tussen Mulder, Mulder en Smeekens zal ik niet snel vergeten, vooral de reacties in die huiskamer daar in Boekel. En als ik iets op TV zie dat te maken heeft met Winterspelen denk ik weer aan mijn tijd in Boekel. Die tijd komt nu weer helemaal boven. Maar inmiddels ben ik dan wel niet van Sochi naar PyeongChang maar van Boekel naar Asten.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion