Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
45 jaar geleden
Vandaag is het precies 45 jaar geleden dat Tiny en Piet-Hein bij mij op de stoep stonden met de vraag of ik in hun bandje wilde komen spelen. Dat bandje hadden ze na de lagere school (of nog tijdens de lagere school? ik weet het niet) opgericht. Mij kenden ze van die lagere school, ik zat namelijk in dezelfde klas. En de vader van Piet-Hein was destijds voorzitter van de fanfare en die kende me daar weer van. Het was dan ook zijn suggestie om mij eens te polsen. Maar goed, ik zei nee. Echter, binnen het uur  (naar schatting!) had ik daar al spijt van en hing ik aan de telefoon. En zo had ik een week later op 23 Februari 1973 mijn eerste repetitie met Explosion. Dat was toen nog als blazer maar een jaartje of twee later switchte ik naar basgitaar. Er zouden daarna nog de nodige bandjes volgen maar daar heb ik het al vaak genoeg over gehad. Een paar jaar geleden kwam daar - wat eerder dan de  bedoeling was - een einde aan. Ook daar heb ik het al vaak genoeg over gehad. En nu komt net deze maand - alsnog na 33 jaar - onze plaat "Evilla"uit. Ook daarover heb ik het al gehad:
 
Hoe dan ook:  die beslissing van mij - vandaag precies 45 jaar geleden - was de beste uit mijn leven.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion