Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Sam Cooke - The Man Who Invented Soul
Over dat ik verkiezingen van beste zangers en 'beste dit of dat' maar flauwe kul vind heb ik het al eens eerder gehad. Maar dat Ronnie James Dio en Paul Rodgers dicht komen bij 'favoriete zangers' is ook geen geheim. En dat vlak daarna zo iemand komt als Steve Perry ook al niet. De grote held van Steve Perry is ene Sam Cooke. Tot voor een paar maanden geleden had ik me nog nooit echt verdiept in de muziek van Sam Cooke. Daar kwam verandering in toen "A Change Is Gonna Come" op de radio voorbij kwam en ik bij dat intro ("I was bòòòrn..." ) dacht: "godnondedju! wat mooi!". Dus ik ben me eens wat gaan verdiepen in de muziek van Sam Cooke. En ik snap die Steve Perry wel. En ik denk het ook wel in hem terug te horen. 

Verkiezingen van 'beste dit of dat' vind ik nog steeds flauwe kul maar mocht ik gedwongen worden om mijn favoriete zangers te noemen dan hebben de heren Dio, Rodgers en Perry er een geduchte concurrent bij.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion