Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Megadeth - Countdown To Extinction

 

Over dat ik eind jaren 70/begin jaren 80 veel naar hardrock/metal luisterde maar daarvan halverwege de jaren 80 afhaakte en daardoor de opkomst van de trash-metal grotendeels aan mij voorbij ging heb ik het al eens eerder gehad. Toch pikte ik daar nog wel wat van mee, bijvoorbeeld Megadeth. Zo gek is dat dan weer niet want van die zogenaamde "Big 4" van de trash-metal was Megadeth wel het minst trashy. Ik begon in 1994 met "Youthenasia" waarna al snel "Rust In Peace" volgde (mét bonus CD "Hidden Treasures"). Maar het zou tot een paar weken geleden duren voor "Countdown To Extinction"  uit 1992 volgde. En raad eens, het is gelijk mijn favoriet Megadeth album met "Symphony Of Destruction" als favoriet nummer, onder andere vanwege het o zo simpele maar ook o zo lekkere riffje

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion