Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Johnny Cash - Solitary Man

En ineens is er zo'n plaat die alles zegt wat je voelt. Bij mij was dit zo'n plaat. Al heeft JC (eigenlijk de schrijver Neil Diamond, maar goed) het dan heel ergens anders over, het past precies bij mijn gevoel uit de tijd dat ik het leerde kenen (zo rond 2007/08)

Dit nummer, en daarna alles wat op die "American Recordings" van JC staat, heb ik zó vaak op mijn koptelefoon gehad terwijl ik in kennelijke staat door het huis wankelde, dat ik bij wijze van spreken de drank nog ruik als ik het hoor.
Het heeft ertoe geleid dat JC een van die artiesten is die ik doorspoel als er muziek van voorbij komt geshuffeld. Behalve dit nummer. Want dat is in deze uitvoering ook nog eens een heel mooi nummer, vooral door dat gitaarpartijtje dat ik nog wel eens wilde spelen. Voor mezelf, alleen voor mezelf. Zonder zang. Solitary

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion