Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Girl From The North Country

In Januari 2006 hadden we met "Handsome Willy & The Leftovers" een optreden in 't Oude Brouwhuis te Liessel. Er kwamen wat bekenden kijken (die kwamen op de fiets uit Asten en Someren én het vroor dat het kraakte, dat vond ik heel bijzonder). Een van de nummers die we toen op het repertoire hadden was "Girl From The North Country", een nummer dat ik tot toen aan Walter Trout had toegeschreven. Op een gegeven moment kwam Ronnie - een Bob Dylan liefhebber - mij vertellen dat ons repertoire een behoorlijk groot Bob Dylan gehalte had. Pas sindsdien weet ik dat Bob D. de schrijver van het lied is. Pas sinds vorig jaar ken ik ook de versie van Jimmy Lafave. Toen vandaag diens versie van het nummer voorbij kwam, kwam dit verhaaltje naar boven.
 
Och...het is een kwestie van smaak maar ik vind deze versie van Walter T. toch het mooist. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion