Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Even terug naar Huize Padua
Zo ongeveer van half Augustus 2013 tot half April 2014 was ik bij Huize Padua in Boekel. Dat was geen leuke tijd maar er waren lichtpuntjes. Een van die lichtpuntjes was het dagelijkse bezoek van Henriette vanaf een uur of 6 's avonds. Ik was dan al ruim voor 6 uur aan het wachten en om 1 seconde over 6 begon ik al ongeduldig te worden. Soms ging ik dan bellen waar ze bleef. Echt waar joh? Ja, echt waar!
Zo'n bezoek had altijd een vast ritueel. Een van die rituelen was een wandeling over het terrein. Voor zo'n wandeling hadden we een aantal vaste routes. 
Ik ben er nu al weer een jaar of 4 weg maar ik ben al verschillende keren terug geweest. Vandaag ben ik weer geweest en heb een combinatie van die routes gelopen. Dus, ik rijd heel dat pokke-eind om een dik half uur over dat terrein te kunnen lopen. Ik lijk wel gek. En dan te bedenken dat Henriette dat pokke-eind wel zo'n dikke 200 keer gereden heeft op het gevaar van afgesnauwd worden af.
 
Maar goed, ik liep weer eens over dat terrein en telkens als ik daar loop realiseer ik me van hoe ver ik kom. Ga maar na, ik rijd er zelfstandig heen en ik loop er op goed geluk kris kras zelfstandig over het terrein. Er zijn tijden geweest dat ik dat niet geloofd zou hebben. 
Tja, ik realiseer me ten volle dat ik - gezien wat ik meegemaakt heb - blij mag zijn met wat ik nog kan. Het is een stuk beter dan ik toen had durven dromen maar soms voelt het alsof het niet genoeg is. In zo'n geval wil zo'n wandeling nog wel eens helpen. Nu ook weer.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion