Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Days Between Stations - In Extremis

Toen ik in de eerste klas van de lagere school zat (schooljaar 1965/66) werd ik overhoop gelopen door iemand uit de zesde klas. Ik ben toen even buiten westen geweest en ook een tijdje thuis gebleven. Ik had een lichte hersenschudding of zo. Verder was er niet zoveel aan de hand maar in de klas dacht men daar anders over want toen ik terug kwam vroeg iemand: "jij bent een tijdje dood geweest hè?"
Op 1 Juli 2013 was ik daar blijkbaar niet zo heel ver vandaan, tenminste, daar kwam ik later achter.
Daar dacht ik aan toen net dit nummer voorbij kwam. Maar i.p.v. "The Man Who Died Two Times" was het meer "The Man Who Didn't Die Two Times". 
 
Dit nummer staat op "In Extremis" uit 2013. Mocht je dit een interessant nummer vinden, het is niet representatief voor de hele plaat. Op de vraag welk nummer van die plaat dan wel representatief is kan ik kort zijn: dat is er namelijk geen.
Mede door die gebeurtenisen in 2013 is deze plaat toen een beetje tussen de wal en het schip gevallen maar dankzij de shuffle knop is deze daar nu weer uit opgevist. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion