Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
4 pils van vader Harry
Op 9 April 1983 hadden we met Back Out een optreden georganiseerd samen met Fresh Meat uit Weert in zaal "parel van Brabant" aan de Kapelstraat te Heeze.
Het was die avond...eeehhh...niet zo druk. Zaterdagavond was ook de biljartavond van vader Harry. In het café bij...eeehhh...zaal "Parel van Brabant". Op een gegeven moment besloten ze toch eens even te gaan kijken bij "die herrieschuppers". Ik zie ze nog staan, achterin een nagenoeg lege zaal, leunend op hun biljartkeu. Op een gegeven moment zag ik Bertus Bekx in z'n witte oberjasje onze kant opkomen met een blaadje met daarop 4 pils voor "die jongens". Die was allang blij dattie wat te doen had. Die 4 pilsjes kwamen van "vader Harry". Ik heb vele pilsjes gedronken van "vader Harry" maar dat waren toch wel zo ongeveer de lekkerste.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion