Hemispheres
Revalidatie
Een foto van een klimwand? Ik heb nog nooit aan zo'n ding gehangen en dat gaat ook niet gebeuren, dus wat moet ik met zo'n foto? Nou, ik moest er ineens aan denken toen ik over mijn revalidatie aan het mijmeren was. Want ik stel me bij zo'n wand het volgende voor:
Als je beneden staat en naar boven kijkt denk je: "dat lukt me nooit". Maar je begint met de eerste tree. Als je die bereikt hebt kies je een volgende en richt je daarop...enz...enz...enz...
Bij elke tree is je focus volledig gericht op alléén die volgende tree, niet op al die treden boven je. En heel af en toe kijk je naar beneden en valt op dat je tóch weer een heel eind bent opgeschoten. 
 
Maar...er is altijd weer een "maar"...Op een gegeven moment is de top in zicht maar merk je geen vooruitgang meer. Je bereikt wel nieuwe tredes maar je stijgt niet meer. En in die fase zit ik nu.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion