Hemispheres
Porcupine Tree
Ik hoor/lees regelmatig van mensen dat ze smachten naar iets nieuws van Porcupine Tree. Ik hoor daar niet bij. Ja, ik hou van de muziek van P.T. maar "houden van P.T." vind ik net zoiets algemeens en nietszeggends als bijvoorbeeld "ik hou van Nederlands eten". De vroege P.T. was niets meer en niets minder dan een solo project van Steven Wilson en dat werd later een band. Die band begon een keurslijf te worden en tegenwoordig is Steven Wilson weer actief als solo artiest, als het vroege P.T. zou je met een beetje fantasie kunnen zeggen. Maar iets als P.T. uit de succesjaren zie ik niet snel meer gebeuren en dat is goed. Het was mooi maar het is er al. Bovendien, volgens mij heeft Steven Wilson daar helemaal geen zin meer in en als hij met in z'n achterhoofd die succesformule een P.T. plaat zou gaan maken waar hij eigenlijk geen zin in heeft dan is daar volgens mij geen enkele muziekliefhebber bij gebaat. 
Hierbij wat muziek uit de vroege periode van P.T.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion