Hemispheres
Een wonder!
Gisteren had ik een afspraak bij m'n psycholoog. Ik was situaties aan het omschrijven waarbij bij mij de frustratie toesloeg. Een van die situaties heeft te maken met onhandigheden als ik in de keuken sta. Op een gegeven moment zij hij: "Alleen al het feit dat jij met wat jou overkomen is in de keuken staat te koken is eigenlijk al een wonder". Tja...Een ander perspectief.
Maar ik denk wel dat het waar is. Dus probeerde ik net koffie te zetten zónder water. Dat lukte niet.
 
Dit verhaal had ik graag met een bepaald persoon gedeeld maar helaas is hij al 18 jaar geleden overleden. Daarom dit nummer van zijn favoriete band. Past er prima bij.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion