Hemispheres
Steve Hackett - The Night Siren
Ik doe niet aan onzin als "Wie vind je de beste neusfluiter" en dergelijke. Als je zou vragen "Wie vind je de beste gitarist? Je móet iemand noemen", dan heb je grote kans dat ik antwoord: "ik móet helemaal niks" maar je hebt ook kans dat ik dan Steve Hackett noem als mijn favoriete gitarist (wat iets anders is als 'beste gitarist' maar dat is een andere discussie).
Maar de laatste tijd teert hij bij z'n concerten wel heel erg op vervlogen tijden. Z'n studioplaten vind ik nauwelijks nog interessant. Met die instelling ging ik een paar maanden geleden z'n laatste album "The Night Siren" ook luisteren. Daarna heb ik de plaat niet meer gedraaid. Tot vandaag toen ik het bij een wandeling op m'n oortjes had. Of het eraan lag dat ik me momenteel best goed voel weet ik ook niet (het zal er zeker aan bijdragen) maar ineens viel het kwartje want het is gewoon z'n beste album van de laatste 30 jaar. OK, "Voyage Of The Acolyte" en "Spectral Mornings" is het niet, dat hoeft ook niet want die platen hebben we al en bovendien is niet alleen Steve inmiddels een jaartje of 40 ouder.
Maar hij grijpt me weer en dat is heel lang niet meer het geval geweest.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion