Hemispheres
Perspectief
Even als aanvulling op mijn eerdere stukkie over die psycholoog. In hoeverre het wel of niet gaat helpen weet ik ook niet, maar ik zie weer perspectief en voel me weer een beetje zoals ik me 2 á 3 jaar geleden tijdens het revalideren regelmatig voelde. Ik zou er bijna dat nummer van Joe Bonamassa (Jahaaa..ik weet dat het eigenlijk van Nina Simone is) van gaan opzetten. Bijna? Och kom, waarom ook niet! komtie...

Weet je, die grijze massa in mijn hoofd is een zwak punt en dat blijft zo. Ik hou er ernstig rekening mee dat het een keer fout gaat maar als dat gebeurt zal het niet vanwege inactiviteit zijn. Dat is in ieder geval het streven.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion