Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Armored Saint

 

Dit is een van de nummers die afgelopen Zaterdag werden gedraaid en mij opvielen. Deze plaat (afkomstig van "Delirious Nomad") is uit 1985 en toen was ik zo ongeveer net aan het afkicken van metal. Toen heb ik het dus - zoals zo veel platen uit die tijd - gemist. Maar 32 jaar later is het kwartje alsnog gevallen.
De hele plaat vind ik trouwens heerlijk. Lekkere 'old school' metal maar niet te extreem, lekker strak met niet te veel noten en loopjes maar wel lekkere riffjes en een redelijke zanger die niet probeert om het record hoog gillen te verbeteren. Kortom, niks aan de hand en laat dat nou net zijn wat ik tegenwoordig lekker vind.
Trouwens dit nummer heet "Long Before I Die". Met een beetje fantasie kun je dit relateren aan die vermaledijde bucketlist. Nou, "Fuck it" met die bucketlist! Ik heb er geen, nooit gehad ook, en daar ben ik nu best blij mee want had ik er wel een gehad dan hadden daar vast dingen opgestaan die niet meer mogelijk zijn. Zó!

"En wat heeft dat met de muziek te maken?"
"Nou, niks eigenlijk maar ik wilde het tóch effe kwijt"

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion