Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Tommy is Transgender

Op "Tommy" uit 1969 zingt The Who: "It's a boy Mrs. Walker, it's a boy!"

Maar op dit nummer uit 1967 zingen ze nog: "It's a girl mrs. Walker, it's a girl!" (luister maar vanaf 1:41). Ben ik effe blij dat Mrs. Walker gewoon een vrouw is. Nou ja, wat is gewoon?

Nog iets wat aan deze LP "The Who Sell Out" opvalt is dat er radiospotjes tussen de liedjes staan. Dat waren fake spotjes als onderdeel van 'het concept' van deze plaat maar de ironie wil dat men destijds in het echt ook reclame maakte Zo maakte John Entwistle reclame voor Rotosound snaren. Dat was mij al eerder opgevallen want toen ik die nog wel eens kocht stond zijn foto op het doosje en ik kwam, toen ik dat muzikanten-geneuzel-blad de "Musicmaker" nog wel eens las, zo'n advertentie ook vaak tegen.
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion