Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Russel Allen & Jorn Lande - The Revenge

Ik kom regelmatig tegen dat in beginsel mooie platen door de matig tot slechte zang worden verpest. Vooral in de progressieve rock doet zich dat euvel voor. Ik denk dat het daar bevolkt wordt door ego's die vinden dat niemand anders in staat is om hun liederen naar behoren te vertolken. In de hardrock is dat toch wat anders. Oké, ook daar heb je grote ego's maar die ventileren dat op een andere manier.

Maar als Russel Allen en Jorn Lande een bandje vormen dan is het risico op matige zang vrijwel nihil.

Tja...is het rock, hardrock, metal, progmetal, progrock, AOR, iets anders?

Ja, boeien!!!

Het is mooie muziek met vet gitaarwerk, veel bombast en rustige stukjes en ook nog eens met mooie melodieën, refreintjes en koortjes en daarnaast ook nog eens geweldig gezongen. Ik weet nog niet zo heel lang dat beide heren samenwerkten in groepsverband. Dit is dus nieuw voor mij en ik ben maar ergens mee begonnen. Het bevalt prima. En er is nog meer...


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion