Hemispheres
Een foto
Voor de meesten zomaar een oude foto van een moeder met kind.
Maar dit is mijn oma met ons pap op schoot.
Ons pap is van 1928 en mijn oma van 1901 dus tel maar uit.
 
Mijn oma ken ik alleen als een oudere vrouw met een bloemetjesschort, grijs haar, een knotje, heel lange oorlellen en een rot gebid (voor zover je in geval van één tand van een gebit kan spreken). Ons pap ken ik alleen als een grote man met een bril en de laatste paar jaar grijs haar, een sikje, enigszins zwaar, moeilijk ter been en een wakker brein en een relativerende kijk op alles.
 
Hier dus een foto van een jonge vrouw van 27 met een baby van nog geen 1. Meer de categorie van mijn neefjes en nichtjes dus (die ALLEMAAL langer zijn dan ik maar ik blijf ze neefJES en nichtJES noemen hoor). Ik word er een beetje melancholisch van. Zal wel aan die Portugese zon liggen.

Reacties

Peggy op 08-09-2017 22:38

Mooi, leuk om zulke nostalgische foto's te zien. Ik kan me voorstellen dat je er wat weemoedig van wordt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion