Hemispheres
Alles komt goed!
"Positief blijven! Dan komt alles goed". Dat is wat positiviteitsgoeroe's je willen doen geloven. Nou, dan heb ik een nieuwtje voor je: het is een leugen!
Ik zie mezelf best als een positief iemand. Maar dat combineer ik met realisme, en dat zegt me: het komt niet meer goed. En zeker gecombineerd met "gewoon". "Gewoon positief blijven", "gewoon blijven ademen", bla bla bla. de realiteit is: je kan iets krijgen en vanaf dat moment is er niks meer gewoon.
 
Ik heb twee levens: eentje vóór 1 Juli 2013 en eentje daarna. En dat eerste leven is voorbij en zoals ik toen was komt nooit meer terug. En met die kennis moet ik zien te leven. Meestal gaat dat best goed. Soms iets minder. Momenteel iets minder. Maar: "ik klaag niet en ik juich niet, ik overleef". En soms moet er wat stoom af. En bij gebrek aan een bushokje wat ik kan slopen slinger ik de middelvinger van Lemmy de wereld maar weer eens in. En als muzikale illustratie deze muzikale kaarttruc.

Reacties

Peggy op 29-08-2017 02:02

Vind ik ook zo'n dooddoener dat "alles komt goed".... en ben soms geneigd om sarcastisch te antwoorden van " ja als je tussen 6 planken ligt zeker" en zèg dat ook wel es wanneer die woorden mij wat irriteren.

Sterkte voor momenteel, en af en toe klagen en juichen is misschien niet zo verkeerd :-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion