Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Black Sabbath - Heaven and Hell
18 Juni 1980, mijn 21e verjaardag: ik besluit om mezelf een LP cadeau te doen. Maar welke? Ik was een paar jaar geleden helemaal gevallen voor Rainbow en dan vooral voor Ronnie James Dio en ik was helemaal niet blij met zijn vertrek naar Black Sabbath. Ja, een paar jaar daarvoor luisterde ik redelijk veel naar Black Sabbath en vooral "Sabotage" uit 1975 kon mij erg bekoren maar ik zag die combi met RJD helemaal niet zitten. Maar ik was ook wel benieuwd dus luisterde ik "Heaven and Hell" in een platenzaak.
Welnu...ik werd van m'n sokken geblazen.
Inmiddels is dit zowel mijn favoriete RJD album als mijn favoriete BS album. En hiervan is dit mijn favoriete nummer:

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion