Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Earth & Fire
In 1975 kwam "To The World Of The Future" van Earth & Fire uit. Tijdens de daarbij behorende tournee deden ze ook "De Ruchte" in Someren aan.  Hanny - de toenmalige vriendin en huidige vrouw van Tiny - woonde in Someren. Dus wij met z'n drieën daarheen (op een Zondagavond volgens mij). Het was mijn eerste echte concert en ik wist niet wat ik meemaakte! In mijn herinnering zat iedereen op de grond. En dan die lúcht!
Maar ik was zwaar onder de indruk en dan niet alleen vanwege de strakke pakjes van Jerney Kaagman. Ja - toegegeven - dat ook. We waren alle drie onder de indruk. Dus die muziek moesten we hebben. Maar we waren rond de 16 á 17 en heel veel geld hadden we niet dus spreidden we de kosten: Tiny kocht "Song Of The Marching Children"  uit 1971, Hanny kocht "Atlantis" uit 1973 en ik kocht "To The World Of The Future". Cassette - en bandrecorder deden de rest.
Dit kwam allemaal weer boven naar aanleiding van de opgeleefde aandacht voor Earth & Fire als gevolg van de CD box "Memories" en theatertour "Invitation To The Sound Of Jerney Kaagman and Earth & Fire". Ongelofelijk dat dat al weer 42 jaar geleden is.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion