Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Chris Isaak
December 1986 kwam ik te werken bij "d'n DAF". Ik kwam terecht aan een bureaublok met Frans, Harry en nog 'n Frans. 3 totale vreemden voor mij maar ik kwam er al vrij snel achter dat ik met Harry en een van de beide Fransen een grote interesse voor muziek deelde. Er vond wisselwerking plaats - zo gaat dat dan. Frans wekte mijn interesse op voor Alan Stivell en ik wekte zijn interesse op voor Chris Isaak, wiens CD ik net gekocht had en wiens "Blue Hotel" net een hit was. Ik was als een blok gevallen voor dat tinkelende gitaartje gecombineerd met die melancholieke stem.
Als ik die muziek hoor denk ik weer aan mijn begintijd als late twintiger bij d'n DAF met 2*Frans en Harry. Favoriet is dit nummer
(overigens, zijn versie van "Heart Full Of Soul" mag er ook wezen):Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion