Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Call My Job

Naar aanleiding van mijn 'Groundhog Day post' van vanmorgen spookt dit nummer in deze uitvoering van Guy Forsyth steeds door mijn hoofd. Dit nummer speelden we namelijk met Call My Job waarbij we ons baseerden op deze stamper.
 
Call My Job?
 
Ja, Call My Job. Begin jaren 90 'begon het weer te kriebelen'. Ik had wel aan wat projectjes meegedaan maar heel veel had het niet om het lijf. Toen - we hebben het over 1993 - belde Robbie (een van de twee(2!) zangers van de Heezerse bluesband Call My Job ) me op. Ze zochten een bassist en Niek de andere zanger had me wel eens met Back Out gezien en kende mij vrij goed. Ik hoor het Robbie nóg zeggen: "Jij komt wel uit de hardrock maar we zien wel of het werkt". OK, ik naar Heeze (Somerenseweg) voor de eerste repetitie. Het werkte inderdaad want ik ben er een paar jaar blijven hangen. Bij Call My Job ging het om 3 dingen: muziek, plezier en bier. Veel bier! Ik voelde me er meteen thuis! Werd er tijdens (en vooral na) repetities al behoorlijk gezopen, optredens draaiden steevast uit op een wedstrijdje wie - de band of het publiek - er het meeste bier weg kon werken. Kasteleins waren er dol op. Een keer (in de Zeilberg) kregen we toen we naar huis wilden gaan niet betaald maar moesten we bijbetalen. Van die dingen dus.
Afijn, Call My Job ging over in Cadillac Walk en in 1999 was het over. Maar dat leidde weer tot andere avonturen. Wel met behoorlijk wat minder bier.
 
Maar goed...
 
"I'm a hog for you baby, i can't get enough of your love".
 
Bij het "your love, your love, your love" dat daarop volgt heb ik Niek steeds voor ogen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion