Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Behind these castle walls
Net kwam dit nummer voorbij en ik moest denken aan mijn tijd in Huize Padua, ruwweg van Augustus 2013 to April 2014. Helemaal vrijwillig zat ik daar niet want de lichamelijke aspecten van mijn revalidatie daar hadden makkelijk poliklinisch gekund.
Niet dat ik daar opgesloten zat - ik mocht vrij in en uit lopen - maar ik werd wel constant in de gaten gehouden. Het is goed voor mij geweest maar ik vond het een vreselijke tijd. 
Een keer was Tiny (van Back Out en alles wat daaraan vooraf ging) op bezoek en vroeg of ik soms behoefte had aan muziek. Goh, hoe kwam ie daar nou op? Afijn, een tijdje later had hij een stapeltje CD's bij met o.a een kwartet Styx. Mensen die mij kennen en bekend zijn met Styx zullen wel kunnen raden welk kwartet dat was. Deze zat er in ieder geval ook bij. Misschien een beetje melodramatisch om die link te leggen. Sorry daarvoor.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion