Hemispheres
The Pineapple Thief - de Pul, Uden - 21 Januari 2017

Ik vroeg me gisteren af of ik het droog zou houden bij dit nummer. Het antwoord is "Ja". Maar wat een prachtig concert. Vooral wanneer Bruce z'n akoestische gitaar erbij pakte. Maar zeker ook vanwege het gave drumwerk van Gavin Harrison met al die roffeltjes op allerlei belletjes en hele kleine bekkentjes. Én op z'n snare en bassdrum, ja, dat ook. Kortom, zoals ik het ken van Porcupine Tree.
 
Ook wel fijn om de Pul weer eens goed gevuld te zien. Tja, voor mij is het dan wel makkelijk als er verder bijna geen volk is maar dan is het ook zo sfeerloos. Alhoewel, meer volk betekent ook meer geouwehoer, vooral achterin waar ik meestal sta, daar kan ik me tenminste een beetje rond bewegen zonder constant tegen anderen op te botsen en op tenen te trappen. Och, het is ook altijd wat.
 
Maar ik heb - in tegenstelling tot wat ik een paar maanden schreef - weer ouderwets genoten maar tóch is het voor mij wat aan de lange kant. Volgende keer - Fates Warning volgend weekeinde - het voorprogramma skippen dan maar?

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion