Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Nirwana Katersessie
Dat idee van ons om een AC/DC coverband te beginnen is niet zomaar uit de lucht komen vallen. 

Bij Nirwana in Lierop hebben ze al sinds jaar en dag de 'katersessie': een open podium op Nieuwjaarsdag. Ooit bedoeld om gelegenheidsbandjes te laten optreden. Inmiddels treden er vooral beginnende maar al reeds bestaande bandjes op. Maar in die tijd van de gelegenheidsbandjes deden wij met een gezelschap bevriende muzikanten uit (de omgeving van) Asten ook elk jaar mee. Dat gezelschap groeide en groeide maar door en op een gegeven moment hadden we 5 drummers, 3 bassisten, diverse zangers, diverse gitarsten, blazers en nog zo wat ongeregeld grut bij elkaar. We deden dan een show van ongeveer een half uur waarbij er om de paar nummers gewisseld werd. In eerste instantie deed ik mee als bassist maar ik zag m'n kans schoon om dingen te doen die ik anders nooit deed. Dus heb ik ook nummers gezongen (bijvoorbeeld "Engel" van Rammstein(!), "The Saints Are Coming" van Greenday/U2), mondharmonica gespeeld ("What I Like About You" van The Romantics), akoestische gitaar gespeeld ("Fake Plastic Trees" van Radiohead) en dus ook trompet gespeeld, bijvoorbeeld op dit nummer van Tower Of Power, of op een ska-versie van "Seek and Destroy"van The Shandon.

En zo wilde Mari Maas graag nummers zingen, o.a. van AC/DC en dat bleek hij heel goed te kunnen. Etc...


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion