Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
24 November 2016 - Archive - Patronaat, Haarlem
Gisteren het langverwachte concert van Archive in het Patronaat te Haarlem.
Het voorprogramma "Dr(dr)one" speelde een dik half uur maar ik had geen idee uit hoeveel nummers het bestond. Ik was blij dat ze al na een half uur stopten.

Toen Archive. Prachtig optreden, ook visueel aantrekkelijk met een soort vliegengordijn voor het podium waarop ook geprojecteerd werd waardoor een soort 3D effect ontstond.
Mooie muzikale mix tussen trance, rock en piano ballads, mooi gezongen door een zanger en zangeres.
Maar helaas realiseerde ik me dat ik niet meer écht kan genieten van een concert. Of dat ligt aan de drukte, het donker, de lichtflitsen, het lange staan, de trappetjes (ik heb al moeite met trappetjes van één tree) weet ik niet. Ik ben vorig jaar weer begonnen met het bezoeken van concerten maar nu, na anderhalf jaar, concludeer ik dat ik er niet meer écht van kan genieten. Concerten welke ik nu nog op de planning heb staan ga ik nog heen maar verder stop ik ermee. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion