Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Rode draden

Meestal plaats ik leuke verhalen en belevenissen over mijn tijd als actief muzikant. Die lopen dan ook als een rode draad door die ruim 40 jaar durende tijd.

Een andere rode draad - waar ik het heel wat minder over heb - is de constante strijd die ik geleverd heb met van alles wat er zich in mijn hoofd afspeelde. Dan heb ik het niet over de gezonde spanning die er nou eenmaal bij hoort en zonder welke je volgens mij niks voor elkaar krijgt. Bij mij ging dat 'wel wat' verder en leidde het niet zelden tot blokkades. Pas de laatste paar jaar kreeg ik het een beetje onder controle en bleef het beperkt tot die broodnodige gezonde spanning. Vraag me niet hoe ik dat voor elkaar gekregen heb want ik had daarvoor al verschillende doodlopende wegen bewandeld waarvan alcohol er slechts eentje was. Een andere was bijvoorbeeld (zelf)hypnose. Werkte ook niet. Of homeopatische middeltjes. Hielpen ook niet.

Maar dat het uiteindelijk - na m’n 50e - tóch nog gelukt is, daar werd ik zo blij van! Ik hoor het mezelf nog zeggen: “Wat er ook gebeurt, dit kan niemand me nog afnemen”. Ik ben er nog steeds heel blij mee en koester het.
Dat ik dit toch nog voor elkaar gekregen heb ligt mede aan een derde rode draad, namelijk het vertrouwen dat ik elke keer kreeg.  Dames en heren, kei bedankt hiervoor! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion