Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reageren?

Het reactieformulier heb ik vanwege spam verwijderd maar je weet me toch wel te vinden, toch?

Met Bon Scotch naar Noorwegen

Vorig jaar kwam Bon Scotch via via aan een optreden op een motortreffen in Sandnes (Noorwegen). Toen was ik nog een stuk "verder van huis" dan nu.
Toen er in de loop van dit jaar sprake kwam van weer een reisje naar Noorwegen vroeg ik in een spontane opwelling of ik mee mocht, en dat mocht. Dus daarom stonden we nu opeens in Noorwegen.
Er zijn een paar dingen die ik erover kwijt wil.
Op de eerste plaats over het land Noorwegen: Ik was hier nog nooit geweest maar wat een prachtig land (op basis van het kleine stukje wat ik er nu van gezien heb), ik ben er onmiddellijk verliefd op geworden.
Op de tweede plaats over de Noorse mensen: Prachtige warme mensen. Door de spontane reacties bij het horen van  mijn "verhaal" als de jongens van Bon Scotch vertelden wie en wat  ik was, kreeg ik een warm gevoel. Ik kreeg zoveel handdrukken, omhelzingen en warme woorden van mensen die ik niet kende dat ik er verlegen van werd. Sommigen leken mij al te kennen vóórdat ze me ooit gezien hadden
Op de derde plaats het optreden: Een dubbel gevoel geeft het me. Het was een geweldig optreden dat heel goed ontvangen werd. De zaal is volkomen plat gespeeld. Aan de ene kant was ik daarom blij en trots. Aan de andere kant deed het me pijn dat ik er zelf niet tussen stond. Toch ben ik dankbaar dat ik het mee heb mogen maken: ondanks dat ik al twee jaar niet meer meegespeeld heb hoor ik nog steeds bij de familie en dat doet me goed.
 
Ook heb ik het een en ander gefotografeerd, zie de volgende linkjes:


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion